Äritarkvara kasutamise 10 eelist

Ärianalüüsi tööriistad aitavad ettevõtetel konkurentsis püsida ja tuluvooge maksimeerida. Igas suuruses ja etapis olevad organisatsioonid kasutavad äriandmete analüüsimiseks, haldamiseks ja visualiseerimiseks BI-tarkvara. Siin on kümme eelist, mida äriteabe tarkvara võib igale ettevõttele lisada:

Kiire ja täpne aruandlus
Väärtuslikud teadmised äritegevusest
Konkurentsianalüüs
Parem andmete kvaliteet

Suurenenud klientide rahulolu
Turutrendide tuvastamine
Suurenenud töö efektiivsus
Täiustatud, täpsed otsused
Suurenenud tulu
Madalamad marginaalid

Igal ettevõttel on oma veidrused ja õige ärianalüüsi (BI) tarkvara võtab tavaliselt neid veidrusi arvesse ja pakub terviklikku kohandatud lahendust. Üks äriteabe tarkvara põhifunktsioone on andmeanalüütika ja seda, millist analüüsi ettevõte vajab, sõltub nende eesmärkidest.

Andmeanalüütika võib aidata ettevõtetel kirjeldada oma äritegevust, otsida põhjuseid, miks positiivsed või negatiivsed asjad on juhtunud, genereerida teavet, mida neil ei pruugi olla, ja nõustada võimalikke tegevuskavasid. Ärianalüüsi tööriistad võivad aidata ettevõtetel seda tüüpi analüüse teha, jälgida peamisi tulemusnäitajaid (KPI) ja koostada täpseid aruandeid. Kui analüütikud kasutavad neid tööriistu oma järeldustest sidusrühmadele edastamiseks, saavad nad oma arusaamad ellu viia.

BI-tarkvara tööriistad võivad samuti aidata ettevõtetel konkurentide ees eelise anda, analüüsides turusuundumusi, valgustades uusi võimalusi ja töötades välja uusi strateegiaid. Need tööriistad võivad samuti aidata organisatsioonidel mõista oma klientide ja klientide vajadusi ning aidata optimeerida nende teenuseid alates ettevõtetelt ettevõtetele (B2B) kuni ettevõtetelt tarbijatele (B2C). Ettevõtted võivad neid tööriistu kasutada ka sisemiselt, et jälgida töötajate tootlikkust reaalajas.