Parimad snusi brändid

Kas oled huuletubaka uus kasutaja ja mõtled, millisest otsast alustada? Selles postituses juhatan  sind läbi snusi maailma. Pouchy.eu veebipoest saad osta huuletubakat turu madalaimate  hindadega. Siit leaid paljude erinevate tarnijate snusi ja piparmündi maitsega nipopoode,  sealhulgas LYFT ja Killa. Kui soovid endale proovile panna ja midagi põnevat proovida, siis  vali Kurwa Bubblegum Brutal või XTREME Fruit Vibes Strong. 

Siit tuleb draakon snusi tööstuses. ZYN on bränd, mida toodab Swedish Match ja mille  absoluutne põhiturg on USA-s. ZYN USA müüs 2021. aasta kolmandas kvartalis ligikaudu 46  000 000 karpi. Parim ZYNi maitsega võitja on kindlasti piparmündi maitseline. Värske ja  mentooline padjake püsib mugavalt ja diskreetselt huule all. ZYN Cool Mint Extra Strong on  see, mille Pouchy.eu valiks, kui saab kogu ülejäänud elu kasutada ainult ühte ZYNi maitset.  LYFT Cool Mint tugevus on üle keskmise, kuid jääb siiski 11 mg nikotiini juurde ühe grammi  kotikese kohta. Killa huuletubakas on 100% nikotiinivaba snus, mis on suurepärane täiendus sigarettidele ja  hea alternatiiv sulle, kes proovid suitsetamisest loobuda. Killapods on Euroopas väga  populaarne ja just kõrge nikotiinisisaldus koos põnevate maitsekombinatsioonidega teeb toote  ainulaadseks. Padjakeste nikotiinisisaldus on 16 mg/g, mis kehtib kõikide sarja toodete kohta.  See on umbes kaks korda kangem kui traditsiooniline Rootsi huuletubakas. Lisaks sellele, et  kõigil maitsetel on sama nikotiinisisaldus, on ka kõik padjakesed sama õhukesed. See muudab  mis tahes Killa maitse kasutamise mugavaks. Snusi huule alla pannes imandub nii maitse kui  nikotiin kohesel. Karbis on 20 padjakest ja karbid on neil üldsegi omaette klass. Tõeliselt kena  disain, mis äratab inimestes huvi.