Millised on trendikad sinise valguse prillid aastal 2023?

Vali töölaua taha trendikad sinise valguse prillid või eelista ajatut klassikat.

Kas otsid trendikaid sinise valguse prille hea hinnaga? Vali välja oma lemmik trend või katseta kas või kõiki!

2023. aasta trend 1: geomeetrilised kujundid

Minimalistlikud ja peenikesed või jõuliste detailidega kuus- ja kaheksanurksed raamid on moepildis ka sellel aastal. Geomeetrilised raamid võivad rõhutada nii kulmujoont kui ka põsesarnasid ning sobivad erinevatele näokujudele. 

Põnevad vormid lisavad efekti nii ametlikule ja minimalistlikule stiilile kui ka pidulikule või vabas stiilis riietusele.

2023. aasta trend 2: 70ndate inspiratsioon

1970ndatest inspireeritud punased, oranžid ja kollased toonid, “ülesuured” plastraamid ja aviaatorid lisavad igale stiilile mängulisust. 70ndate moeinspiratsioon on enamasti suvine, nooruslik ja kirju. Julget värvi ja suure raamiga arvutiprillid aitavad väljendada isikupära ka kõige klassikalisemat kontoririietust või töövormi kandes. Too töölaua taha värvi!

2023. aasta trend 3: “Kilpkonna kilbi” muster

Võluv tortoiseshell muster sobib peaaegu kõikidele ning kaunistab mis tahes kujuga prilliraame – kandilisi, ümmargusi või kassisilma-kujuga! Kui sulle meeldivad ranged prilliraamid, aga must värv ei ole päris see, siis kilpkonna kilbi muster mõjub ka kandilistel ja tugevatel plastraamidel üldjuhul pehmemalt. 

Nii nagu soliidne riietus, võivad ka jõulise raamiga prillid olla salanipiks olukordades, kus tunned, et vajad rohkem enesekindlust, näiteks eksamil, tähtsal esitlusel või ärikohtumisel.

Klassika – alati moes!

Ajatud minimalistlikud või kassisilma-kujulised raamid sobivad alati ja iga stiiliga. Tagasihoidliku, õhukese ja klassikalise kujuga raamiga sinise valguse prille kandes tead, et näed alati stiilne välja. Samuti on need kindel valik, kui sinu töökohas on nii kontoris kui ka klientidega kohtudes kombeks kanda formaalset riietust ja aksessuaare. 

Mida veel sinise valguse prillide raamide valimisel silmas pidada?

Hinda, kuidas prilliraamid sobivad sinu silma- ja juuksevärvi ning riietusstiiliga. Samuti vaata üle, kas prillide mõõtmed sobivad sinu näole. Raami suurus on kõige lihtsam valida eelmiste, hästi istuvate prillide või päikeseprillide suurusnumbrite järgi, mille leiad prillisanga siseküljelt.

Kirjutamata reegel on, et parimad näojooned tulevad esile näokujule vastandliku kujuga prillidega!